06 22 08 93 93

KINDEREN ZO DICHTBIJ DE NATUUR...

Vanaf €14,95
  • Educatief
  • uur
  • Likes
  • Audio Gids
  • Rondleidings gids

Meevaren op een ECHT vissersschip!

Het schip, YE 100, is een authentieke kokkelschip van 38 meter lang en 8 meter breed. Met een zeer geringe diepgang van 50 centimeter, waardoor wij op plaatsen in de Oosterschelde kunnen komen wat voor andere schepen niet mogelijk is.

Op een echte vissers schip meevaren is sowieso al een hele spannende beleving voor kinderen! Wij voldoen aan alle eisen en normen van scheepvaart veiligheid.

Heel bijzonder is onze vaartocht naar de schelpenbank!

Met een speciaal ontwikkelde loopbrug zetten wij u o.l.v. gids of gastheer NPO veilig op een schelpenbank nabij Yerseke. Dit is een soort drooggevallen eiland door eb.

We gaan met de kinderen schelpen, wieren en krabben zoeken en vertellen ze alles over het leven in het water. De kinderen verzamelen hun vondst met schepnetjes in een emmer en dat zoeken we aan boord uit!

Een unieke kans om kinderen één te laten worden met de natuur tijdens deze ‘educatieve’ wandeling op de bodem van de Oosterschelde. Zeeuws ‘wadlopen’ dus!

Of zie onze 'Mossel-tour' of 'Oester-tour'!

Hierbij laten wij de vistechniek zien van de mosselen en oester maar vissen daarbij het bodemleven op die we vervolgens gaan uitzoeken op een speciale tafel.

 Wenst u één van onze schepen volledig voor uw groep te huren?

Stel uw vragen dan via CONTACT s.v.p. (zie midden boven)

 


Heeft u interesse om met een school te komen, laat het ons weten!